Bejaarde man aangereden, politie zoekt getuigen

Gisteravond rond 18.00 uur is een 82-jarige man uit Leiden op een zebrapad op de Lammenschansweg aangereden door een 39-jarige motorrijder uit Hekelingen. De politie onderzoekt op dit moment de toedracht van het ongeval. De bejaarde man stak het zebrapad over en werd, voor zover bekend, door de motorrijder over het hoofd gezien omdat voor hem een auto de Leliestraat inreed. Ondanks krachtig remmen kon hij de man niet meer ontwijken. Beiden zijn overgebracht naar het LUMC.

Getuigen van het ongeval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Leiden-Zuid via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×