Leidse toneelgroep Prikkels speelt hilarische komedie

Op vrijdag 19 januari vindt de première plaats van ‘En Ik Dan’, een productie van de Leidse toneelgroep Prikkels, onder regie van Serge Bosman. De voorstelling start om 20.30 uur en wordt opgevoerd in Theater Toverlei, in Leiderdorp. ‘En Ik Dan’ is een van de zeldzame toneelstukken van Annie M.G. Schmidt. Het is een hilarische komedie met een verrassende moraal. Het verhaal gaat als volgt: De plotselinge dood van de directrice schokt de Stichting Nieuw Positief. Een beerput van leugens en bedrog, fraude en malversaties wordt opengetrokken. Een moeder gooit al haar charmes in de strijd uit liefde voor haar zoon. De Stichting tracht de eer van de oprichter te redden. Een instortende wereld vol normen, waarden en humor.

Toneelgroep Prikkels is voortgekomen uit toneelcursussen van het Leids Academisch Kunstcentrum. In de tien jaar van het bestaan heeft Prikkels zeer uiteenlopende stukken gespeeld, zoals Avondrood van het Werktheater en Moeder Courage van Bertold Brecht. Iedere productie is een project, waarin een deel van de vaste kern van de groep meespeelt. Alle producties worden door een professionele regisseur begeleid.

‘En Ik Dan’ is mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818 en de Gemeente Leiden en wordt geproduceerd onder de vlag van Stichting Plot.

Ook op 20 en 21 januari worden er voorstellingen gespeeld om respectievelijk 20.30 en 15.00 uur. De entreeprijs is € 8.00. Reserveren kan via: 071 5125507 of judith.porcelijn@hccnet.nl en porj@hetatrium-pro.nl

Theater Toverlei, Hoogmadenseweg 70b, Leiderdorp.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×