Loco-burgemeester bezoekt 101-jarige

Loco-burgemeester Marc Witteman brengt komende zaterdag een felicitatiebezoek aan de heer Frerich Muller omdat deze dan 101 jaar wordt. Tot begin vorig jaar woonde de heer Muller zelfstandig aan de Dahliastraat, nu verblijft hij in Verzorgingshuis Rijn en Vliet en heeft het daar prima naar zijn zin. Dhr. Muller werd op 6 januari 1906 geboren in Groningen.

Meneer was getrouwd met Jantje Johanna Tor, zij is overleden in 1987. In zijn werkzame leven heeft de heer Muller diverse banen gehad, van kruidenier in Groningen tot purser op de Holland-Amerikalijn. Ook was hij loonadministrateur bij Philips; als laatste heeft hij bij de Nederlandse Spoorwegen gewerkt. Meneer Muller hield van fietsen, vissen en in de tuin werken. Nu kijkt hij nog graag TV en zou hij nog graag een boek lezen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×