Basketbalclub Z & Z ontdoet zich van laatste plaats

Zorg & Zekerheid Leiden heeft zich dankzij een 76-85 uitzege op Omniworld Almere van de laatste plaats in de FEB Eredivisie kunnen ontdoen. Tegenstander Omniworld staat nu laatste. Hanzevast Capitals Groningen zette hun goede reeks voort tegen Upstais BS Weert. In Limburg won de formatie van coach Ton Boot met 62-85. Ook Rotterdam Basketbal won een uitwedstrijd. In Zwolle ging Landstede met 61-93 onderuit.

Polynorm Giants uit Bergen op Zoom versloeg de Magixx Matrixx uit Nijmegen op eigen vloer met 100-73. Ook de Amsterdam Astronauts boekten een thuiszege, al ging dat minder eenvoudig. Woon!Aris Leeuwarden werd met 85-84 verslagen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×