LPSV organiseert internationaal politietoernooi

Op 16, 17 en 18 januari organiseert de Leidse Politie Sport Vereniging (LPSV) voor de derde keer in successie het Leiden International Police Futsal Tournament. Aan dit toernooi nemen 20 heren- en 8 damesteams deel uit verschillende landen in Europa. Deelnemende buitenlandse herenteams zijn uit Duitsland, Oberhausen en Bremen, uit Italië Ancona, uit België Brugge en Halle, uit Denemarken Padborg en Helsingor, uit Polen Katowice en uit Turkije, Istanbul. Uit Helsingor en Bremen wordt ook een damesteam afgevaardigd. Vanuit Nederland zijn ook diverse teams aanwezig waaronder vanuit de regio Hollands Midden de LPSV en Lisse en de brandweer van Leiden maar ook teams van o.a. Groningen, Almelo en Nijmegen. Er wordt gespeeld in poules waarbij op woensdag 17 januari zowel in de Vijf Meihal als in de 3 oktoberhal te Leiden zal worden gespeeld. De aanvang van de wedstrijden is om 08.30 uur. De finaledag van het toernooi wordt gespeeld op 18 januari in de 3 oktoberhal te Leiden. Ook dan beginnen de wedstrijden om 08.30 uur.

De officiële opening vindt plaats op dinsdag 16 januari 2007 in de Irish Pub in Duinrell en wordt verricht door de districtchef P. van Musscher. De teams verblijven gedurende het toernooi op het park Duinrell. De wedstrijden staan onder leiding van KNVB-scheidsrechters. Mede door de inbreng van de buitenlandse teams kan het niveau van het toernooi van een kwalitatief aanvaardbaar hoog niveau worden beoordeeld. Tijdens het toernooi wordt in beide hallen gezorgd voor een sportieve en gezellige sfeer met muziek, waarbij voor ieder land passende en herkenbare muziek wordt gespeeld. Naast de eindprijzen voor de teams zijn er zowel bij de dames als de heren prijzen voor meest waardevolle speler en beste keeper. Ook is er een teamsportiviteitsprijs die aan het eind van het toernooi zal orden uitgereikt. De verwachting is dat de finale op donderdag 18 januari tussen 16.00 en 17.00 uur zal worden gespeeld in de 3 oktoberhal te Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×