Cursus voor partners van mensen met AD(H)D

Op dinsdagavond 16 januari start er bij de GGZ Leiden en omstreken een cursus voor partners van een volwassenen met AD(H)D. Mensen met AD(H)D hebben vaak grote moeite om hun eigen leven te organiseren. Door een gebrek aan structuur gaat er veel mis. Voor de mensen in de directe omgeving is het moeilijk om dit te zien gebeuren. Waar doe je goed aan? Wanneer help je of grijp je in? Hoe bied je steun en waar liggen je eigen grenzen? De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van twee uur waarin de volgende thema’s aan bod komen: informatie over AD(H)D; communicatie; verdeling van taken en verantwoordelijkheden, financiën, intimiteit, steun bieden, steun vragen en eigen grenzen.

De cursus wordt begeleid door twee medewerkers van GGZ Leiden. De groep bestaat uit minimaal zes en maximaal twaalf deelnemers. Voorafgaand aan de cursus worden kennismakingsgesprekken gehouden. Deelname aan de cursus is gratis. Voor nadere informatie en voor aanmelding kunt u contact opnemen met het secretaresse van preventie, Maya Haque, telefoon (071) 890 8169.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×