Nieuwjaarsmotie unaniem aangenomen

De nieuwjaarsmotie is dinsdagavond unaniem door de leden van de gemeenteraad aangenomen. De jaarlijkse traditie om een nieuwjaarsmotie in te dienen werd dit jaar ingediend door Groen Links en raadsbreed ondersteund. De nieuwjaarsmotie “Met kop en kont”, naar het motto van dit college van B & W “Met hart en hand ” betreft het aanschaffen van kussentjes voor de houten bankjes waarop de fractie-assistenten en duo-raadsleden de vaak lange vergadering moeten uitzitten.   

Raadslid Jan Boer wilde zelfs nog een stapje verder gaan en ook aan de achterzijde van de bankjes een comfortabele rugleuning plaatsen, maar dat ging burgemeester Lenferink gezien het monumentale karakter van de raadszaal toch net even iets te ver. Wanneer de kussentjes er daadwerkelijk zijn is nog niet bekend. Maar het mag in ieder geval weer niet opnieuw een jaar duren.    

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×