Agenda Nivon Wandelcafé

Op vrijdagavond 9 februari, vertelt Kees de Kock tijdens het Wandelcafé over de pelgrimstochten naar Canterbury die hij heeft gemaakt naar aanleiding van een beschrijving van Geoffrey Chaucer, die in de 14e eeuw leefde. Aan de hand van foto’s, kaarten, citaten en routebeschrijvingen maakt hij de aanwezigen deelgenoot van zijn beweegredenen om deze tochten te maken en de ervaringen die hij heeft opgedaan. Zoals iedere tweede vrijdag van de maand, vindt ook dit Wandelcafé plaats in buurthuis De Pancrat aan de Middelstegracht 85.

Op zondag 11 februari kunnen belangstellenden deelnemen aan een 19 kilometer lange wandeling die start in Abcoude. Verzamelen om 09.00 uur op Leiden CS.Voor meer informatie kunt u mailen naar asmits.2@hccnet.nl.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×