Anekdotewedstrijd 'Er was eens in Leiden’

Iedereen die iets leuks, tragisch of scherps heeft meegemaakt waarin de stad Leiden een rol speelt, en hierover wil schrijven, kan deelnemen aan de anekdotewedstrijd ‘Er was eens in Leiden’.Deze wedstrijd is georganiseerd door Bibliotheek Leiden/Leiderdorp, Burcht Literair en de boekhandels Kooyker en De Kler.De inzender van de beste anekdote wint een diner voortwee in Stadslokaal Burgerzaken.

Deelnemers kunnen hun anekdote, die maximaal tweehonderd woorden mag tellen, voor 1 maart mailen naar anekdotewedstrijd@bibliotheekvoorjou.nl. Tijdens het Leids Boekenweekfestijn dat op 15 maart in de Centrale Bibliotheek plaatsvindt, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×