Man rijdt door na aanrijding

De politie heeft vanmorgen een 43-jarige Leidenaar in zijn woning aangehouden omdat hij kort daarvoor op de Vijf Meilaan was doorgereden na een aanrijding. De man was bij een verkeerslicht achteruit gereden en op de auto van een 48-jarige Leidse vrouw gebotst. Zonder de schade onderling te regelen is hij daarna weggereden maar kon, aan de hand van het kenteken, later worden aangehouden. De Leidenaar vertelde agenten dat hij van plan was om zich later te melden, ook bleek dat hij nog voor 1500 euro aan boetes had openstaan.

Bovendien moesten er nog een aantal vonnissen tegen de man worden betekend, de politie heeft proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×