Informatiemiddag PGL over RijnGouweLijn

Het Platform Gehandicapten Leiden organiseert op vrijdagmiddag 23 februari een discussie- en informatiemiddag over de RijnGouweLijn. In bijzijn van de heer Buitenhek, projectdirecteur RGL, worden de aanwezigen op de hoogte gebracht van alles wat met de RGL te maken heeft, zoals de route, de ligging van de haltes, de aansluiting op ander openbaar vervoer en de toegankelijkheid. Ook kunnen er vragen over de RGL worden gesteld. Met deze bijeenkomst hoopt het PGL de deelnemers te helpen bij het maken van hun stemkeus bij het referendum op 7 maart.

De bijeenkomst die bestemd is voor gehandicapten, chronisch zieken en andere belangstellenden, vindt plaats in zorgcentrum Lorentzhof, waar de koffie en thee vanaf 14.00 uur klaarstaan. Het programma start om 14.15 uur en duurt tot 16.00 uur, waarna de deelnemers onder het genot van een hapje en een drankje kunnen napraten. De toegang is gratis en natuurlijk is de locatie toegankelijk en rookvrij.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×