ProKwadraat lanceert Sponsorshop.nl

Sinds kort is de website sponsorshop.nl in de lucht, een soort marktplaats waar vraag en aanbod op het gebied van sponsoring elkaar ontmoeten. Via de site kan de organisator zijn evenement in de etalage zetten en bedrijven kunnen via dit medium een leuk sponsor-object vinden. Vraag en aanbod voor Leiden en omstreken wordt zo op eenvoudige wijze aan elkaar gekoppeld. De site is een initiatief van ProKwadraat, een organisatie die inmiddels ruime ervaring heeft in sponsorwerving. Bovendien adviseert ProKwadraat de sponsorzoeker over de gewenste uitstraling van zijn evenement en de bedrijven over welk evenement het best aansluit bij hun imago.

De website sponsorshop.nl is opgezet met de bedoeling het leven van zowel de aanbieder als de afnemer te vereenvoudigen. Veel culturele en recreatieve evenementen hebben geen kans van slagen zonder sponsoring, maar de werving van sponsorgeld is voor organisaties vaak een moeizame en tijdrovende zaak. Meer informatie over de nieuwe websit is uiteraard te vinden op sponsorshop.nl of via Frank van Leeuwen op telefoonnummer 071-5233485.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×