Fracties stellen vragen over herhuisvesting Schuilplaats

Tijdens de commissievergadering van Onderwijs en Samenleving van 11 januari, heeft wethouder Van den Berg het standpunt van het college over de herhuisvesting van De Schuilplaats meegedeeld. Zij gaf aan dat het niet zeker is of het college op zoek zal gaan naar een nieuwe locatie voor De Schuilplaats. Er wordt namelijk gevreesd voor moeilijkheden met de buurtbewoners van die nieuwe locatie, zoals al eerder is gebeurd, onder andere rond de medische heroïneverstrekking in een pand aan de Roodenburgstraat.

Naar aanleiding van dit standpunt stellen D66 en GroenLinks enkele schriftelijke vragen. Zo vragen zij zich af, of dit standpunt door het volledige college wordt gesteund en waarom het standpunt ten aanzien van de uitspraken die het college in het najaar van 2006 deed, is gewijzigd. Ook willen de fracties weten, of de wethouder inmiddels met De Schuilplaats heeft gesproken over deze knelpunten en of zij toen gewezen heeft op de mogelijkheid om toch te kiezen voor intrek in Nieuwe Energie, de nieuwe Zorglocatie op het Nuon-terrein.

Leiden schuilplaats


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×