Voorleesontbijt bij Naturalis

Dit jaar vinden de Nationale Voorleesdagen plaats van dinsdag 30 januari tot en met zaterdag 10 februari. Met deze dagen willen de organisatoren het voorlezen aan jonge kinderen bevorderen. Op dinsdag 30 januari starten de Voorleesdagen met een Nationaal Voorleesontbijt. In Naturalis leest Guido van Genegten, de auteur en illustrator van De kleine Kangoeroe, tijdens dit ontbijt voor uit dit tot prentenboek van het jaar uitverkozen boek.

Voor het ontbijt, dat niet publiekelijk toegankelijk is, zijn twee kleuterklassen van basisschool de Morskring uitgenodigd, die temidden van allerlei dieren naar de verhalen over moeder kangoeroe en haar jong zullen luisteren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×