Politie zoekt slachtoffer van aanrijding

Vanmorgen trof de politie op de Vrijheidslaan, ter hoogte van de Zoeterwoudseweg, sporen aan van een verkeersongeval. Op de plek stond een omgebogen verkeerspaal en vonden agenten stukken van een brommer of motor, ook waren er bloedsporen aanwezig. Afgelopen nacht is er bij de politie geen melding binnengekomen van een verkeersongeval, op de plek werd verder ook geen beschadigde brommer of motor aangetroffen. Ook was de bestuurder van het voertuig in geen velden of wegen te bekennen. Nader onderzoek bij de ziekenhuizen in de buurt leverde niets op. De verkeersdienst van de politie heeft onderzoek gedaan naar het ontstaan van de aanrijding om er achter te kunnen komen wat mogelijk de aard van het letsel is van de bestuurder.

De politie vraagt getuigen van de aanrijding als wel de bestuurder/slachtoffer van het ongeval zich te melden bij de politie van Leiden West via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×