Automobilist zonder rijbewijs negeert stopteken

Vannacht heeft de politie rond 5.30 uur een Leidse automobilist aangehouden die niet bleek te beschikken over een rijbewijs. Toen agenten een auto zagen rijden die mistlichten voerde, wilden zij de bestuurder daarop attenderen. De automobilist verhoogde echter zijn snelheid en trachtte uit de buurt van de politiewagen te blijven. Deze zette hierop de achtervolging in en gaf op de Kanaalweg een stopteken, dat de bestuurder negeerde. Uiteindelijk wisten de agenten de auto op het Lammenschansplein stil te zetten. Daar bleek dat de bestuurder geen rijbewijs bezat. Bovendien vonden de agenten een kleine hoeveelheid softdrugs in zijn auto.

Na zijn aanhouding is nagegaan of de man onder invloed was. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×