Handgemeen tussen hondengeleider en voorbijgangers

Vrijdagavond ontstond er een handgemeen tussen een 47-jarige hondengeleider van Politie Hollands Midden, een 30-jarige man en een 24-jarige vrouw, beiden afkomstig uit Leiden. Toen de hondengeleider zijn hond in privé-tijd uitliet, maakte de man in het voorbijgaan een beledigende opmerking naar hem. Hierna ontstond er een handgemeen waarbij de hondengeleider een klap kreeg van de Leidenaar en de politiehond de vechtersbaas in zijn been beet. Toen de agent de man aanhield, kreeg hij een duw van de vrouw, waarop ook zij werd aangehouden.

De man is in het LUMC behandeld aan zijn been. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het incident.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×