Nieuwe babbeltruc

Afgelopen zaterdagmiddag, trof de bewoonster van een woning aan de Boshuizerkade een vrouw voor haar deur aan die zich kwam voorstellen als de nieuwe bovenbuurvrouw. Bovendien vertelde de zogenaamde nieuwe buurvrouw dat zij problemen had met haar badkamer. Ze wilde graag een kijkje in de badkamer en keuken van de bewoonster nemen. Ondertussen voegde zich een tweede vrouw bij haar en de drie vrouwen gingen naar de keuken en badkamer. De bewoonster kreeg op een gegeven moment een onprettig gevoel bij de situatie en verzocht de vrouwen weg te gaan. Beide bezoekers namen de benen, gevolgd door een derde vrouw die zich zonder medeweten van de bewoonster toegang had verschafd tot de huiskamer.

Getuigen wisten de auto waarmee de vrouwen wilden vluchten klem te zetten op de Duinhof, maar de daders wisten via het gras te ontkomen. Uit de woning bleek een geldbedrag weggenomen te zijn. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de zaak en waarschuwt voor alle vormen van babbeltrucs. Wees terughoudend bij het binnenlaten van onbekenden!

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×