Kanjerdag voor Jeugdzorgjongeren

Op zaterdag 24 februari organiseren JCI Leiden en Stichting Kinderdroomwens een Kanjerdag voor jongeren die in contact staan met Jeugdzorg. De Kanjerdag is bestemd voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar, die buiten de samenleving terecht dreigen te komen. Zij kunnen gedurende deze dag in het Volkshuis hun talenten ontdekken met behulp van twaalf verschillende workshops, zoals rappen en modeshow lopen. Wethouder Gerda van den Berg zal de dag openen.

Met de Kanjerdag willen de organisatoren de jongeren laten ontdekken waar hun talenten liggen, welke kansen er voor hen zijn en wat het is om plezier te hebben. In totaal kunnen er 150 jongeren aan de Kanjerdag deelnemen. Een groot deel van hen wordt vanuit Jeugdzorg aangedragen. Jongeren die binnen de doelgroep vallen, kunnen zich tot 11 februari hier aanmelden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×