Kennismaking College van B&W en Marokkaanse moskee

Woensdag 7 februari om 13.00 uur zullen de wethouders Van den Berg en Witteman de Marokkaanse moskee in Leiden-Noord bezoeken. Het bezoek is op initiatief van de moskee en staat in het teken van kennismaking met het bestuur en de achterban. De wethouders krijgen de gelegenheid om hun plannen die zij hebben voor Leiden-Noordtoe te lichten. Afsluitend zal het moskeebestuur naast een rondleiding een presentatie houden over het nieuwbouwproject.

Op 18 maart 2005 is een intentieovereenkomst getekend tussen de gemeente Leiden en het bestuur van de Islamitische Vereniging Leiden (MIV) om tot realisatie te komen van een nieuwe Moskee voor de bewoners van Leiden-Noord. De Moskee wordt gebouwd op de Voorthuyzen-locatie en past binnen het Wijkontwikkelingsplan Noord.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×