Happietaria opent toch haar deuren

Happietaria, het tijdelijke restaurant dat gisteren officieel haar deuren zou openen maar op het laatste moment geen toestemming kreeg omdat het pand niet aan de veiligheidsvoorschriften voldeed, zal morgenmiddag om 17.00 uur toch opengaan. Vanaf 18.00 uur kunnen de eerste gasten aanschuiven in het pand aan de Breestraat 48. Door het plaatsen van een nooddeur is de brandveiligheid nu wel gegarandeerd. Het Happietaria-team kijkt naar de mogelijkheid het restaurant langer open te laten zijn dan de geplande drie weken, zodat het verlies van de eerste dagen gecompenseerd kan worden.

Happietaria is een tijdelijk restaurant dat als doel heeft geld in te zamelen voor ontwikkelingsprojecten en om mensen bewust te maken van de ontwikkelingsproblematiek in de wereld. Het restaurant is opgezet door leden van de vier Christelijke studentenverenigingen in Leiden: NSL, Ichtus, Panoplia en de VGSL. Het is de vierde keer dat Happietaria in Leiden wordt opgezet.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×