LVSL zoekt jonge filmers

De Leidse Video en Smalfilm Liga LVSL die dit jaar al 65 jaar bestaat, wil graag jongere videohobbyisten aantrekken. Dit wil zij bereiken door speciaal voor hen een apparte afdeling op te richten, genaamd ‘The Young Ones’. De leden, mensen tussen de 20 en 45 jaar, komen iedere tweede maandag van de maand vanaf 20.00 uur bijeen in het clubgebouw van de LVSL, Wijkgebouw “Vogelvlucht” aan de Boshuizerlaan, naast de Vijf Meihal. De eerste bijeenkomst is gepland op 12 februari.

Tijdens deze avonden kunnen de jonge leden werken met de faciliteiten van de LVSL, waaronder semi-professionele apparatuur. Verder worden er speciaal voor ´The Young Ones´ video- en andere cursussen georganiseerd en worden er vakmensen uitgenodigd.Op de overige maandagavonden komen de oudere leden van de LVSL bijeen. Natuurlijk zijn ook de jongeren dan van harte welkom! Meer informatie is op te vragen via activiteitencommissie@lvsl.nl.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×