Politie houdt drie verdachten aan

De Leidse recherche heeft gisteren drie mannen aangehouden die verdacht worden van een bedrijfsinbraak en van een gewapende overval op een 41-jarige man uit Papendrecht. De inbraak vond plaats in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 november. In hetzelfde kantoor in een gebouw van het Centraal Station in Leiden werd op maandagmorgen 4 december de Papendrechter overvallen. Rond 8.00 uur drong daar een man binnen, die hem met vermoedelijk een vuurwapen bedreigde, geld eiste en er met een geldbedrag vandoor ging.

De technische recherche stelde een onderzoek in en heeft diverse getuigen gehoord. Mede door de getuigenverklaringen kwam de politie de drie, een 27-jarige Alphenaar, een 28-jarige Leidenaar en een 26-jarige man uit Oegstgeest, op het spoor. Het onderzoek is nog in volle gang en de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×