Gespreksgroepen homoseksualiteit bij COC

In maart start het COC Leiden nieuwe gespreksgroepen over homoseksualiteit. Er zullen acht avonden georganiseerd worden waar leeftijdgenoten spreken over onderwerpen als uitgaan, coming-out, verliefdheid en seks, kortom alles wat met homo-zijn te maken heeft. Er zijn ook twee vrouwengroepen, één voor vrouwen tot dertig jaar en één voor vrouwen boven de dertig. Deelname aan de gespreksgroepen is kosteloos.

Voor aanmeldingen en informatie, kunnen vrouwen mailen naar: gespreksgroep-v@cocleiden.nl.   Voor mannen geldt: gespreksgroep-m@cocleiden.nl . Het internetadres van het COC Leiden is: www.cocleiden.nl.  Telefonisch aanmelden kan op telefoonnummer: 071-5231866. Alle aanmeldingen en vragen worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×