Wie wordt finalist 29-ste Leids Cabaret Festival ?

Van 12 tot 17 februari vindt het traditionele Leids Cabaret Festival weer plaats in de Leidse Schouwburg. Het festival is al 28 jaar een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent, die hiermee een prima start kregen voor hun latere carrière op het podium, of bij radio en televisie. Winnaars en finalisten uit het verleden zijn onder andere: Dubbel & Dwars (met o.a. Jack Spijkerman), Zak & As (met o.a. Erik van Muiswinkel), Lebbis & Jansen, André Manuel, Kees Torn, De Bloeiende Maagden, Sanne Wallis de Vries, Najib Amhali, Sara Kroos, Wim Helsen en Javier Guzman.

De voorronden vinden plaats op maandag 12 en dinsdag 13 februari om 20.15 uur. Donderdag 15 februari wordt de halve finale gehouden en op zaterdag 17 februari de Finale, beide avonden eveneens om 20.15 uur.

Info: www.leidseschouwburg.nl.

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×