Inschrijving kampen LCKV succesvol

De inschrijving voor zomerkampen van LCKV Jeugdvakanties is succesvol. Ruim 1400 deelnemers hebben zich inmiddels ingeschreven voor hun favoriete kamp. Aanvankelijk zou de inschrijving plaatsvinden op zaterdag 20 januari. Wegens een storing in de software van het inschrijfprogramma moest deze inschrijving echter afgelast worden. Zaterdag 3 februari kon opnieuw via internet worden ingeschreven voor de kampen, deze keer zonder problemen. Er zijn nog circa 200 plekken beschikbaar in verschillende weken en voor verschillende leeftijden. Op de site is te zien waar nog plaats is.

LCKV Jeugdvakanties is een vrijwilligersorganisatie die al ruim 85 jaar kampen voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar organiseert. In de zomer van 2007 biedt deze Leidse vereniging 40 actieve kampen aan voor ruim 1600 jongeren. Deelnemers en stafleden komen uit de hele Leidse regio.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×