V.l.n.r. Pastoor Smith, Willeke Mojet, burgemeester Lenferink, Piet Maas en Ruud Stuurman. (Foto: Harry Stuurman Fotografie / www.harrystuurman.nl).

Piet Maas presenteert nieuwe cd

In maart 2005 bracht Piet Maas zijn cd *”L a S e r e n a t a”* uit met daarop 12 prachtige Italiaanse liederen. De cd werd gretig gekocht, maar wel werd vaak de vraag gesteld of er geen religieuze muziek van Piet Maas te koop was. Die vraag kan nu positief beantwoord worden, want vlak voor kerstmis verscheen *”P i e t à, S i g n o r e”*, een cd die Piet Maas eerder in 2006 heeft opgenomen in de Wassenaarse “Clifton Studio”. Hij wordt hierbij opnieuw begeleid door de virtuoze pianiste Willeke Mojet, net zoals op “La Serenata”. Op zondag 11 februari jl. gaven Piet Maas en Willeke Mojet een concert in de St. Petruskerk aan de Lammenschansweg, waarbij de nieuwe cd officiëel werd gepresenteerd.

Het nieuwe album bevat vele bekende werken, zoals */Ombra mai fù/* van Handel, */Panis Angelicus/* van Franck, */Ave Maria/* van Schubert, */Ave Verum/* van Mozart en */Agnus Dei/* van Bizet. Maar ook bevat de cd Engelstalige werken, zoals */The Lord’s Prayer/* van Malotte, */The holy city/* van Adams en */You ‘ll never walk alone /*van Rodgers.

*”P i e t à, S i g n o r e”* is voor 12 euro te koop in de winkel ‘De Stadstram’ van Zorgcentrum Roomburgh, in de winkel van Colomba in de Nieuwsteeg en bij Piet Maas, tel. 071-5134400, door overmaking van € 15,- inclusief verzendkosten op giro 764211 t.n.v. Piet Maas. De cd wordt dan toegezonden. De uitgave is voorzien van een informatief boekje.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×