Leidenaar Eric 't Mannetje zit vanaf vandaag in De Gouden Kooi. (Foto: Talpa).

Leidse 'relnicht' in Talpa's "Gouden Kooi"

De 25-jarige Eric zit vanaf vanavond in televisieprogramma ‘De Gouden Kooi‘ van Talpa. Hij neemt de plek in van Nathanael, die na het gebruik van fysiek geweld de Villa moest verlaten. “De Leidenaar is een bekende en graag gezien gast binnen de homoscene. Hij staat graag in de spotlights en als hij niet genoeg aandacht krijgt, brengt hij daar zelf graag verandering in. Goedschiks of kwaadschiks,” aldus Talpa. Al voor hij de Villa betreedt, heeft hij een waarschuwing in petto voor Natasia: “Er kan maar één diva zijn in de villa dus Natasia moet oppassen”.

De 25-jarige Leidse student houdt zich naast zijn studie bezig met acteren en modellenwerk. Zo speelde hij gastrollen in onder andere Goede Tijden Slechte Tijden, Goudkust en Fort Alpha.

Leiden Leidse deelname Gouden Kooi


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×