ROC bakkerijleerlingen winnen vijf hoofdprijzen

Tijdens de jaarlijkse regionale jeugdvakwedstrijden voor leerlingen, heeft het ROC Leiden goed gepresteerd. Afgelopen vrijdag streden bakkerijleerlingen van het ROC Amsterdam, ROC Asa uit Heerhugowaard, het SBBO uit Leusden en het ROC Leiden in zeven verschillende klassen voor het Regiokampioenschap. De bakkerijleerlingen van het ROC Leiden wisten maar liefst vijf prijzen in de wacht te slepen. Een deskundige jury uit het bedrijfsleven was onder de indruk van het hoge niveau. De winnaars van de jeugdvakwedstrijden mogen op 28 maart deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen in Wageningen.

Michael Gruys (broodbakken niveau 2), Evert-Jan Rijsdam (brood/banketbakken niveau 2), Dré Eversteijn (banketbakken niveau 2), John van Antwerpen en Remco Zentveld (allround brood- en banketbakken) werden allemaal eerste in hun klasse. Cindy Hummen (assistent bakker) en Marloes Ruiten (banketbakken, niveau 2) wonnen de tweede prijs in hun klasse, terwijl Elise Rolvink (allround banketbakken) de derde prijs in de wacht sleepte.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×