Spontane 'Scratch Muziekdagen' in Pieterskerk

Van vandaag tot en met zondag 18 februari worden er in de Pieterskerk weer de bekende ‘Scratch Muziekdagen Leiden’ gehouden. Aan de Scratchdagen 2006 werd door ruim 3600 mensen meegedaan en dit festival heeft een unieke plek verworven binnen de Nederlandse muziekwereld. In één dag wordt er een avondvullend programma ingestudeerd om nog dezelfde avond uitgevoerd te worden. De inzet van deelnemers, professionele dirigent en solisten zorgt voor vele ontroerende, gekke en mooie momenten tijdens de uitvoeringen, waarbij het plezier in musiceren voorop staat. De ‘Scratch’ is dan ook als spontaan kijk – en luisterspel zeer de moeite waard. Eenmaal per jaar, vier dagen lang zingen of begeleiden is voor velen een unieke muziekervaring.

Dirigent:Jules van Hessen, solisten: Hieke Meppelink sopraan, José Scholte alt, Aart Mateboer tenor en Palle Fuhr Jørgensen bas.

aanvang: 19.30 uur; info: www.scratch.nu

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×