Truckfestival Oxford zoekt Leidse band

Voor het 10e Truckfestival in Oxford op 21 en 22 juni dit jaar is de stedenband Leiden Oxford op zoek naar een Leidse band die daar wil optreden. Het zou mooi zijn als alle leden van de band Leidse inwoners zijn, maar op zich is het voldoende als een van de bandleden uit Leiden komt of daar opgegroeid is. Een 3 tot 5-persoonsformatie heeft de voorkeur. Alle bandleden moeten ouder dan 18 jaar zijn.

Er is een beperkte vergoeding voor de reis- en verblijfkosten. Als je interresse hebt dan zal je wat demomateriaal moeten sturen (of de link naar een site waar de muziek te beluisteren is.) Uiteindelijk beslist de organisatie van het truckfestival te Oxford welke band mag komen optreden. De muziekstijlen die de afgelopen jaren het meest kenmerkend voor het festival waren zijn: indie, art-rock, folk, country en electronica. Andere muziekstijlen zijn altijd welkom.

Voor details over het truckfestival zie //www.truckfestival.org/ Voor vragen en aanmelding neem contact per email contact op met Eric Verlooij, ericverlooij@yahoo.com

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×