Boerderij Cronesteijn wordt zorgboerderij

De Gemiva Groep, een zorginstelling voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking gaat de boerderij aan het Cronesteijnpad 1, even voor het bos, pachten en inrichten als een zorgboerderij. Op deze zorgboerderij gaat de instelling dagactiviteiten aanbieden voor deze mensen. De gemeente heeft ontheffing gevraagd van het bestemmingsplan teneinde de Gemiva Groep in de gelegenheid te stellen een gebouwtje van 9 bij 25 meter op het terrein te plaatsen. Het College van B & w heeft hier deze week groen licht voor gegeven. Op deze plek worden voor ongeveer 55 gehandicapten dagactiviteiten ontwikkeld.  

Even verderop, op het complex van de Vereniging Leidse Schooltuinen, tuiniert al twee keer per week een groep van verstandelijk gehandicapten van De Bruggen uit Zwammerdam.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×