Schilderen met olieverf op linnen bij Paintings & Objects

Inge van den Broek, bekend van de gelijknamige balletschool, is vorig jaar gestart met haar galerie aan huis ‘Paintings & Objects’. In haar galerie zijn litho’s, zeefdrukken en schilderijen te bekijken van onder andere Picasso, Degas, Lucebert en de Leidse schilder Michel Siebes. Naast de ‘paintings’ zijn er ook ‘objects’ als antieke sieraden en meubilair. Van den Broek start begin maart met een cursus ‘Leren schilderen met olieverf op linnen’ in haar galerie. De lessen worden gegeven door de (inmiddels) Leidse kunstenaar en collega ‘kunst en cultuur’ bij Sleutelstad, Jacqueline Borg.

De cursus is bestemd voor ‘volwassen beginners’ en bestaat uit zes lessen van anderhalf uur. De kosten bedragen € 175,- inclusief materiaal. De groepsgrootte is maximaal acht personen. Informatie en aanmelden kan bij Inge van den Broek: 071- 5315499

Galerie Paintings & Objects, Langebrug 6-c, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×