Cursus plezieriger leven met een chronische ziekte

Op donderdag 5 april starten de Ledenorganisatie van Thuiszorg Groot Rijnland, en Preventie GGZ Leiden met een cursus genaamd: “plezieriger leven met een chronische ziekte”. Deelnemers met een chronische aandoening leren tijdens deze cursus hoe zij zich onlangs de belemmeringen die hun ziekte met zich meebrengt, zo goed mogelijk kunnen voelen. Dit gebeurt aan de hand van een cursusboek waarin huiswerkopdrachten staan.

De cursus die in de Leiderdorpse Scheppingskerk plaatsvindt, beslaat 10 donderdagen en duurt van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten bedragen voor leden van Thuiszorg Groot Rijnland 99 euro. Niet leden betalen 115 euro, inclusief cursusmateriaal. Sommige zorgverzekeraars vergoeden een deel van de cursus. Voorafgaand vindt een kennismakingsgesprek met één van de cursusleiders plaats. Meer informatie is te verkrijgen via ledenorganisatie@stgr.nl .   

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×