Michael Varekamp, foto PR.

Swingen en stampen in de Burcht

Donderdag, 22 februari wordt het publiek meegenomen op een spannende trip van Jazz, Funk en psychedelische sferen in ‘The Cosmic Scene, a live Jazz Trip’ in de Leidse Burcht. In de jaren ’80 ontstond de discussie wat is nu jazz en wat niet; anno 2006 gaat de jazz met nieuwe vormen en combinaties een nieuw millennium tegemoet. Volgens de organisatie wordt het optreden “swingend, stampend en creatief”.

In september 2006 ging in Theater aan het Spui, in Amsterdam, de dansvoorstelling ‘Jeuk’ in première waarvoor ‘The Cosmic Scene’ de muziek leverde. Vanaf najaar 2007 zal deze voorstelling door het land op tournee gaan.

De bezetting is als volgt: Michael Varekamp-trompet, Wiboud Burkens synth & fender rhoades, Arno Krijger hammond B3,Harry Emmery contrabas en Erik Kooger drums.

Aanvang: 21.30 uur. Meer info: www.deburchtleiden.nl en www.leidsjazztrio.nl.

De Burcht, Burgsteeg 14, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×