Extreem knutselen tijdens de voorjaarsvakantie in Naturalis

Tijdens de komende voorjaarsvakantie kunnen kinderen in verschillende leeftijdscategorieën weer leerzaam knutselen in museum Naturalis. Het programma voor kinderen van vier tot zes jaar bestaat uit het schilderen van kamelen met zand van de woestijn of het maken van een pooldier met strooisneeuw. Kinderen in de leeftijd van zes tot twaalf kunnen ‘Survival boetseren’ of ‘Bikkels bouwen’. Overleven in extreme omstandigheden lukt alleen de slimste ‘survivors’ uit de natuur. Dit kan men nog ondervinden tot en met 26 augustus in de tentoonstelling ‘Extreem’ van Naturalis en zelf ontdekken welke trucs planten en dieren gebruiken om de meest barre omstandigheden te overleven.

De workshops vinden plaats in de galerie in het toegangsgebouw van Naturalis tijdens de voorjaarsvakantie van dinsdag 20 tot en met zondag 25 februari en op woensdag 28 februari van 12.00-16.00 uur. Start ieder half uur; de laatste workshop is om 15.30 uur.

De workshops zijn bij de toegangsprijs inbegrepen en duren 45 minuten

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×