Inbraakgolf teistert Leiden

Bij een hele serie inbraken hebben inbrekers sieraden, computerapparatuur, een fiets en een mobiele telefoon buitgemaakt. Bij een bedrijf aan de Rembrandtstraat werd een baksteen door het raam gegooid en werd een laptop door het raam naar buiten getrokken. Getuigen zagen twee mannen wegrennen in de richting van het Arsenaalplein. Ook woningen aan de Julianastraat, de Duinhof en een studentenwoning aan de Hooigracht werden bezocht door dieven.

Via vermoedelijk de inbrekerstechniek “flipperen” zijn dader(s) een woning aan de Duinhof binnengedrongen. Uit de woning werden onder andere sieraden en een ID bewijs weggenomen. Ook werden er waardevolle spullen gestolen uit een woning aan de Julianastraat, onder andere een laptop, een mobiele telefoon en een fiets. Ook hier vermoedt de politie dat de inbreker(s) binnen gekomen zijn door te flipperen.

In een studentenwoning aan de Hooigracht werd afgelopen zondag ingebroken. Uit de gang werd geprobeerd om een fiets weg te nemen. Omdat de daders, drie jongens, gestoord werden is dat mislukt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×