Van Leeuwen's breiden horeca-imperium verder uit

De Van Leeuwen Horeca Groep van Richard en Wouter van Leeuwen hebben het bekende Partycentrum la France in Oegstgeest overgenomen. Afgelopen donderdag vond de overdracht plaats van het partycentrum dat 19 jaar geleden door de vorige eigenaren Ton Kooloos en Luuk van der Zon werd aangekocht. In die paeriode werd La France door hen uitgebouwd tot een multifunctioneel en sfeervol aangeklede locatie voor allerlei soorten evenementen; van huwelijksfeesten, personeelsfeesten tot zakelijke evenementen. na de laatste grote verbouwing is de locatie nu geschikt voor zowel kleine gezelschappen van 20 personen tot grote personeelsfeesten van maximaal 1000 personen.

De ‘broertjes van Leeuwen’ kondigen aan het bedrijf in dezelfde stijl en sfeer voort te zetten. “We zien La France als een welkome aanvulling op onze activiteiten in Leiden en omgeving”, aldus Richard van Leeuwen die samen met zijn broer Wouter ook Stadscafé van der Werff, café-restaurant City Hall, café Mas y Mas in Leiden en restaurant-bar Parkzicht in Rotterdam exploiteert.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×