Informatieavond Vrije School Mareland

Op woensdagavond 28 februari, organiseert de Vrije School Mareland een algemene ouderavond waarop zowel ouders van leerlingen als andere geïnteresseerden, van harte welkom zijn. Aan de hand van het vak aardrijkskunde worden de bezoekers meegenomen door de vrijeschoolpedagogie van kleuter tot 18-jarige. Een aantal leerkrachten van Vrije School Mareland en het Marecollege geeft een indruk van de manier waarop de leerlingen in de verschillende klassen aardrijkskunde krijgen.

De algemene ouderavond biedt ouders en belangstellenden de mogelijkheid om zich een goed beeld te vormen van de rijkdom van de vrijeschoolpedagogie. De avond vindt plaats op Vrije School Mareland, Maresingel 19, en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Vanaf 19.30 uur kunnen bezoekers er al terecht voor koffie en thee. Gedurende de avond is er geen pauze. Meer informatie is hier te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×