Landelijke belastingaangiftedag

Op zaterdag 17 maart organiseert de Stichting Juridisch Adviesbureau de jaarlijkse Landelijke Aangifte Dag. Ook bij de Leidse Rechtswinkel wordt iedereen die zich van te voren aanmeldt, op deze dag gratis geholpen bij het doen van inkomstenbelastingaangifte over 2006. Dit is overigens altijd mogelijk, maar gebeurt tijdens de aangiftedag op grote schaal.

Iedereen die op 17 maart geholpen wil worden bij het doen van aangifte, dient te beschikken over een DigID-code. Wie niet in staat is om deze code zelf aan te vragen, kan op zaterdag 3 maart bij de Rechtswinkel terecht. Tijdens de DigID-Dag die dan plaatsvindt, wordt iedereen geholpen bij het aanvragen van deze code. Zonder DigID-code is het niet mogelijk om via de Rechtswinkel belastingaangifte te doen. Zowel de Landelijke Aangifte Dag als de DigID Dag vinden plaats van 10.00 tot 17.00 uur. Wie op deze dagen geholpen wil worden, dient van te voren een afspraak te maken. Dit kan door even binnen te lopen bij de Rechtswinkel, die te vinden is aan de Ketelboetersteeg 10, of door te bellen naar 071-5141516. Meer informatie is te vinden op www.leidserechtswinkel.nl .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×