Science Café Liefde is mijn verslaving

Omdat februari de maand van de liefde is, wordt er tijdens het Science Café van dinsdag de 27e gediscucieerd over het onderwerp: ‘liefde is mijn verslaving’. Focko Rommerts, verbonden aan de medische faculteit van de Erasmus Universiteit, legt aan de hand van experimenten en interessante feiten het één en ander uit over de biochemische kant van de liefde. Ook het verloop van een liefdesproces is namelijk onderworpen aan onvoorwaardelijke en fundamentele biochemische basisprincipes. Na de toelichting van Focko Rommerts is er voldoende ruimte voor interessante discussies over dit onderwerp.

Iedereen die Geïnteresseerd is in wetenschap in de breedste zin van het woord en die graag in discussie gaat over wetenschappelijke onderwerpen, is van harte welkom! Het Science Café Leiden vindt iedere vierde dinsdag van de maand plaats in Café Buddhas aan Botermarkt 20. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. De discussie start om 20.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.sciencecafeleiden.nl .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×