Bartholomeus

Is er meer tussen hemel en aarde?

Van 24 tot en met 25 februari wordt in de Groenoordhallen weer de bekende Paraview Paranormaalbeurs gehouden in combinatie met de Sieradenbeurs. Op deze beurs zullen bekende paragnosten een gratis lezing geven, zoals: Gerard Heutink, Trevor Burgoyne (te zien bij Paul de Leeuw, aanstaande zaterdag), Bartholomeus, Reza en Rosier Benoi. Er zijn talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van ‘New Age’ en alternatieve geneeswijzen.

Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot bijvoorbeeld hun relatie, gezondheid en werk, of gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennis maken. Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur, zondag van 11.00 – 17.30 uur.

Groenoordhallen, Willem de Zwijgerlaan 2, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×