Verdachten van heling aangehouden

Agenten hebben dinsdag omstreeks 17.00 uur twee jongens uit Leiden van 13 en 15 jaar en een jongen van 16 uit Voorschoten op heterdaad betrapt toen zij het slot van een snorfiets openknipten. Een agent vertrouwde het niet toen hij zag dat één van de jongens met een betonschaar een portiek inliep. Agenten zijn hierop het portiek aan de Vijf Meilaan binnengelopen. In één van de kelderboxen zagen ze de drie bezig het slot van de snorfiets open te knippen. Hierop werden de drie aangehouden op verdenking van heling van de snorfiets.

De snorfiets die de dag daarvoor was gestolen is inmiddels teruggegeven aan de eigenaar.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×