Indeling tv-zenders op de schop

Casema voert op 6 maart aanstaande een drastische wijziging door in de indeling van de tv-zenders op de kabel. Abonnees zijn daarom gedwongen om hun televisietoestel(len) en recorder(s) opnieuw te programmeren. De herindeling heeft niets te maken met het aanbod aan tv-zenders. Daaraan wijzigt namelijk niets. Volgens Casema zijn de radicale veranderingen noodzakelijk op ruimte vrij te maken voor nieuwe diensten die via de kabel aangeboden gaan worden. Kijkers die niet weten hoe ze hun tv moeten herprogrammeren kunnen via Casema voor 22,50 een monteur langs laten komen. Daarvoor hebben ze slechts vier dagen de tijd, want dat aanbod loopt af op 10 maart.

De wijziging van de tv-kanalen wordt in de nacht van 5 op 6 maart doorgevoerd. Meer informatie over het opnieuw instellen van de apparatuur is te vinden op //www.casema.nl/steluwTVin/. Voor mensen die alleen gebruik maken van digitale radio of televisie via de kabel verandert er niets.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×