SP vraagt aandacht voor goed openbaar vervoer

Morgen vestigen tien afdelingen van de SP de aandacht op het verbeteren van de bereikbaarheid van de randstad en het belang van goed, veilig en betaalbaar openbaar vervoer. Dit doen zij door middel van een tour met het openbaar vervoer die om 10.00 uur in Leiden begint. Bij de start zijn onder andere Tweede-Kamerlid Paul Ulenbelt en Bart Vermeulen, lijsttrekker voor Provinciale Staten aanwezig. Zij zullen in Leiden actie voeren tegen de RijnGouweLijn.

De tour loopt vervolgens onder andere door Voorschoten en Den Haag en eindigt in Spijkenisse.Tijdens de hele tour verstrekken de SP-leden de medereizigers informatie over de standpunten van deze partij op zowel lokaal, als regionaal niveau. Verder lanceert de SP deze week een eigen actieplan om de randstad goed bereikbaar te houden. Zo wil de partij zo spoedig mogelijk starten met proeven met gratis openbaar vervoer en het realiseren van betere aansluiting tussen de verschillende plaatsen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×