Strooptocht door wonderbaarlijke Stroopwafels komt in Leiden

‘The Amazing Stroopwafels’ reizen al ruim 27 jaar stad en land af om op straten, pleinen en in zalen hun liedjes ten gehore te brengen en doen op hun ‘Strooptocht’ zondag 4 maart de Leidse Schouwburg aan. Na 18 albums, 40 singles en 5300 optredens zijn ze op tournee langs alle Nederlandse theaters om de muziek op een heel eigen manier te brengen. De ‘Strooptocht’ leidde al langs de Oude Maas naar Frankrijk, Hawaï en Tahiti en ze werden bijna verzwolgen in de Bermuda Driehoek.

In dit nieuwe programma zijn veel van deze reisavonturen op muziek gezet. ‘The Amazing Stroopwafels’: Arie van der Graaf, Wim Kerkhof en Rien de Bruin worden bijgestaan door Koos Pakvis op basgitaar en Hans Greeve op drums.

Aanvang 16.00 uur. Kaarten zijn telefonisch te bestellen op: 071 – 516 38 88, of via de website: www.leidseschouwburg.nl

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×