Leidse SP plakt posters in de buurgemeenten

Politieke partijen mogen in Leiden hun posters niet meer zelf plakken. Vorig jaar besloot de gemeenteraad om dit klusje vortaan door de gemeente uit te laten voeren. Ook werden er regels opgesteld voor het maximumformaat van de posters. Volgens verschillende fracties was deze nieuwe werkwijze vooral nodig omdat de SP over pposters van andere partijen heenplakte. In Leiden mag het niet meer, maar onze randgemeente kennen een dergelijke regeling (nog) niet. Een uitgelezen kans die de Leidse SP-posterplakkers niet konden laten schieten.

“De Leidse SP-ers kunnen het toch niet laten. In Leiden mag niet meer geplakt worden, dus gaan op tour. Hier Zoeterwoude, alwaar een volledig leeg verkiezingsbord werd aangetroffen. Een prooi die niet opgewassen bleek tegen de plaklus,” zo lezen we op de Leidse SP-site.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×