Nieuwe directeur provincie Zuid-Holland

Roland Auburger (55) is benoemd tot de nieuwe directeur van de directie Ruimte en Mobiliteit bij de provincie Zuid-Holland. Zuid-Holland kent vier directies met hun eigen directeuren; de provinciesecretaris staat daarboven als hoogste baas. Onder de directie van Auburger vallen de afdelingen Verkeer en Vervoer, Ruimtelijke Ordening en de Dienst Beheer en Infrastructuur. De afdeling telt 655 voltijdsbanen en heeft een begroting van circa 415 miljoen euro.

Auburger trad op 1 augustus 2000 in dienst bij de provincie Zuid-Holland als afdelingshoofd Verkeer en Vervoer. Daarvoor werkte hij lange tijd voor de overheid. Tot aan zijn overstap naar de provincie was hij hoofd beleid en strategie bij Rijkswaterstaat, directie Noord-Holland.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×