Aanhouding na mishandeling

De politie van Leiden heeft een 23-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 22-jarige man uit Pijnacker. De mishandeling vond op zaterdag 24 februari, rond 01.00 uur plaats in een uitgaansgelegenheid aan de Hogewoerd. De twee kwamen met elkaar in contact nadat de verdachte tegen een vriend van de man uit Pijnacker was aangestoten. Het werd daarna direct vechten en de man uit Pijnacker bemoeide zich ermee waarna hij klappen kreeg en op de vloer belandde.

De portiers konden de mannen uit elkaar halen en zetten ze buiten. De politie kwam ter plaatse en kon de verdachte aanhouden. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgesteld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×