Politie onderzoekt mishandeling

Een 19-jarige Leidenaar heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. De man liep op zaterdag 24 februari, rond 14.20 over het trottoir van de Zwartemeerlaan. Uit tegenovergestelde richting zag hij drie jongens op fietsen aan komen rijden. Een van hen reed op het trottoir. Deze jongen kwam recht op de voetganger aflopen en gaf hem een duw om een aanrijding te voorkomen. De jongens reageren hierop en achtervolgen de Leidenaar. Een jongen die spuugt op de Leidenaar en de anderen schelden tegen de Leidenaar. Door de tussenkomst van een vrouwelijke passant droop het drietal af.

Later kwamen ze echter weer achter de Leidenaar en schopten hem tegen zijn been aan. Pas nadat de Leidenaar een bekende tegen kwam fietsten de jongens van hem weg. De politie heeft een onderzoek ingesteld om de identiteit van de verdachten te achterhalen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×